Home Copy
Home Copy
 
Home Copy

Product

Een conventioneel verwarmingssysteem (Cv-ketel) produceert vanuit ca. 1 kW toegevoerde energie (meestal aardgas) ca. 1 kW effectieve energie (verwarmingsvermogen). De Transfertec heatpump maakt het mogelijk om vanuit ca. 1 kW elektrische energie ca. 5 kW verwarmingsvermogen te produceren. Deze prestatie wordt uitgedrukt in de COP (Coëfficiënt of Performance). De COP wordt bepaald door het nuttige vermogen (verwarmingsvermogen) te delen door het opgenomen vermogen (elektrische energie). In dit geval is de COP ca 5.0 Hoe hoger de COP hoe energiezuiniger de installatie. Het hart van de buitenunit (Transfertec heatpump) is een frequentie geregelde zuiger compressor welke energie uit de buitenlucht kan omzetten naar een hoogwaardig verwarmingsvermogen. De frequentieregeling is een capaciteitsregeling die ervoor zorgt dat de compressor elk moment de capaciteit kan aanpassen aan de gewenste verwarmingsvraag. Mooie aanvulling is dat er tijdens de ontdooicyclus (noodzakelijk bij buitentemperaturen onder de 0°C) Geen elektrische bijverwarming noodzakelijk is. Mede door deze ingenieuze uitvinding wordt de COP een flink stuk gunstiger. De SCOP is de (seasonal coefficient of performance) De COP maar dan gezien over een seizoen. De SCOP wordt aanzienlijk gunstiger omdat bij lage buitentemperaturen juist wanneer de noodzaak van verwarming het hoogst is! De efficiency hoog blijft zonder secundaire toevoegingen van electrisch verwarmen etc.

Services

Voor de klant

Klantgerichtheid is ons gewoon, de eindgebruiker staat op nummer 1. Dit kunnen wij hanteren door de ontwikkeling van een servicegerichte organisatie met een voorraad van gelijke units welke bij een storing direct worden ingezet als vervanging.

Service & Onderhoud

Reparatie zal dan niet aan huis gebeuren maar bij ons in de werkplaats. Zo heeft u geen of zo weinig als mogelijk overlast bij u thuis. 

Onderhouds Monitor

Met een slim programma zal het onderhoud uitgevoerd worden aan de hand van een zogenaamde “Onderhouds monitor” welke het daadwerkelijk, noodzakelijke onderhoud aan geeft in plaats van standaard periodiek onderhoud.

Over ons

Home Copy

Geachte website bezoeker,

Bedankt voor uw interesse, graag willen wij ons even aan u voorstellen,

Jos Harmsen en Raymond van Overdijk hebben de krachten gebundeld en opereren vanaf januari 2017 als één team, één bedrijf Transfertec BV.

Transfertec BV gaat zich hoofdzakelijk richten op het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van warmtepompen als een 1 op 1 vervanging van de huidige conventionele cv-ketels en warm tapwater voorziening.

Dat doen wij met een groene benadering omdat ook wij van mening zijn dat we de planeet zo weinig mogelijk moeten beschadigen.

Lees graag verder op de website wat ons gedachtengoed inhoud en wat wij voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Jos en Raymond

Transfertec BV

Contact

U kunt voor informatie of een passende thermische berekening bij u thuis een vrijblijvende afspraak maken met een van de twee onderstaande heren.

Wij danken u nogmaals voor het bezoek aan onze website en hopen u snel te spreken.

Jos Harmsen

jos@transfertec.nl
+31 (0)6 53 70 22 78
Home Copy

Raymond van Overdijk

raymond@transfertec.nl
+31 (0)6 28 25 64 95
Cromvoirt, Nederland
info@transfertec.nl
+31 (0)411 210 473